TSN Technology

Dorinda van der Linden

Na ervaringen uit het verleden weet ik hoe belangrijk het is dat er een vakvereniging is die de belangen van het werkende personeel behartigt. VHP doet dat op nette wijze en geheel in lijn met mijn ideeën en visie. Als OR-lid kan ik daar mijn eigen steentje aan bijdragen, door deelname in de commissie Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu. Vanuit die commissie en vanuit de OR als geheel doen we ons best om de belangen van het personeel en de organisatie te behartigen. En dat is door de overnames van afgelopen jaren niet altijd even makkelijk en zelfs complex te noemen, maar wel bevredigend als er resultaten worden geboekt

Carel ten Horn

.

Johan Wullink

Ik werk sinds 1989 als researcher bij wat nu TATA Steel R&D heet met als specialisme contactloze meettechnieken en niet-destructief onderzoek op basis van infraroodstraling. Mijn grootste hobby is hardlopen en gelukkig is er bij TATA een actieve club, de "TATA Runners", die deelneemt aan diverse hardloopevenementen in de regio.
Ik vind het belangrijk dat er een sterke vakbeweging is binnen het staalbedrijf IJmuiden die zich meer richt op de belangen van jongeren en kantoordienstpersoneel en die rekening houdt met een zekere keuzevrijheid van het personeel. Ondanks accentverschillen zullen de vakverenigingen in IJmuiden zoveel mogelijk een gezamenlijk standpunt in moeten nemen om de belangen van de werknemers te behartigen in een bedrijf dat steeds verder internationaliseert en waarbij de beslissingen geografisch dus ook steeds verder weg worden genomen. Daarom ben ik lid van de VHP TATA Steel en sinds 2009 ben ik lid van de OR van TSNT bv. Ik beveel alle collega’s aan lid van de VHP TATA Steel te worden. Je ondersteunt de belangen van je collega's en van jezelf!

Marga Zuiderwijk

 

Engineering & Site Services

Peter Remijn

Ik werk alweer vele jaren met plezier bij CRD&T in IJmuiden waar ik schadeonderzoek doe aan o.a. installaties, hijsgereedschappen, gebouwen en gasleidingen. Het is heel gevarieerd werk en elke dag is weer anders. Ik ben nu zo'n 5 jaar lid van de OR Corus Technology, nu twee jaar secretaris en sinds een jaar ook lid van de COR. In 1997 ben ik na een studie Materiaalkunde begonnen bij dit bedrijf, maar dan aan de British Steel kant. Na de fusie ben ik in Nederland komen werken en heb de ervaring van de "overkant" meegenomen en met veel genoegen de discussies van beide kanten kunnen vergelijken. Ik vind dat een constructieve maar kritische houding belangrijk is, zeker in het overleg maar ook voor de vakverenigingen. Vandaar dat ik al snel uitkwam bij de VHP.
De reden om actief te worden bij de vakvereniging SIMA in mijn tijd in Engeland en daarna bij de VHP is dat in mijn ogen de jongeren te weinig vertegenwoordigd worden en als je zelf niets doet, je dit alleen maar in stand houdt. Ondanks dat mijn jonge jaren al wat achter mij liggen, vraag ik nog altijd aandacht voor deze groep om ze te betrekken bij het overleg en de vakverenigingen.

Rens van Bree

 

Frans Clasener

 

 

Jan Kerssens

 

 

Supportfuncties

Jan Keeren

 

Vacature

 

 

TSSPIJ Manufacturing

Gerard Poland

Vanaf 1984 werk ik bij dit bedrijf. Ik ben begonnen bij Nieuwbouw (het huidige PTC) en ben daarna overgestapt naar productie in de walserijen bij KBW en WB2. In die tijd heb ik acht jaar in de ploegendienst gewerkt. Vanaf 2010 ben ik bij OSF2 werkzaam als product- technoloog. Het is mijn taak om de plakkwaliteiten verder te verbeteren.
Ik vind het belangrijk dat we als werknemers onze stem laten horen aan het management. Met zijn allen staan we sterk. Vandaar dat ik mij in 2008 beschikbaar stelde als OR-lid. Ik stond als vijfde op de lijst en kwam met 4 zetels net niet in de OR. Omdat George Spoor van werkplek veranderde, kwam ik begin 2011 alsnog in de OR van Manufacturing. Vanaf december 2012 zit ik ook in de COR. Een mooie taak als OR-lid is om collega’s bij te staan die replica zich onrechtvaardig behandeld voelen. Door mijn brede ervaring op dit bedrijf ben ik al met veel zaken in aanraking gekomen. Zodoende kan ik hen vaak verder helpen of in ieder geval naar het juiste loket verwijzen. Het management dient rekening te houden met de mensen die samen TATA steel vormen.
Ik woon in Burgerbrug, ben getrouwd met Maud, en samen hebben we 2 studerende dochters.

Alex Bontje

 

Bart Prins

Ik woon met vrouw en drie kinderen in Hoorn (NH). Ik ben van oorsprong chemisch ingenieur maar wegens de slechte arbeidsmarkt van half jaren '90 ben ik me via een softwareburo in het IT-vak gaan bekwamen. In 1998 ben ik als ingehuurde IT-er bij Hoogovens terecht gekomen bij de Oxystaalfabriek. Alhoewel de klus slechts een maand of zes zou duren was ik er na vijf jaar nog steeds en in 2003 ben ik in dienst van Corus gekomen met als werkplek de Direct Sheet Plant. Omdat ik met mijn technische achtergrond maar weinig inzicht had in hoe een bedrijf op grotere lijnen functioneert heb ik besloten om mezelf kandidaat te stellen voor de OR Manufacturing. Wegens het goede VHP resultaat bij de verkiezingen van 2008 heeft dit inderdaad geresulteerd in een OR zetel.
Eén van de eerste klussen was de -800 reductie waardoor het begin van mijn OR deelname niet bepaald saai en gladjes verliep. Inmiddels heb ik al replica horloges veel geleerd op OR gebied, en een van die dingen is dat ik weet dat er nog véél meer te leren valt!

Bert Oortgijsen

 

Bert van Hooff

Sinds 1986 ben ik bij de Hoogovens in dienst na een leuke en leerzame stage. Ik ben gestart als elektrotechnicus en heb als zodanig gewerkt bij de Sinterfabriek, Oxystaalfabriek 1, Koudbandwalserij 2, Witte Hek (HTD) en Packaging. Vervolgens heb ik een aantal jaren gewerkt bij het laboratorium. Vanuit deze functie ben ik overgestapt naar de functie van Energie Consulent. Als vervolg daarop heb ik achtereenvolgens werkzaam geweest bij ENB als Assistent bedrijfsvoering, Onderhoudsmanager en plaatsvervangend Chef Bedrijfsvoering Sinds december 2009 ben ik Energie Performance Manager elektriciteit en in die hoedanigheid, functioneel eigenaar van het hoogspanningsdistributienet.
Ik ben lid van de ondernemingsraad om mijn ervaring in alle veranderingen die ons staan te gebeuren toe te passen en maak nu ook deel uit van het bestuur van de VHP. Mijn belangrijkste aandachtspunt naast gebruikelijke zaken is vooral focus hebben op behoud van kwaliteit van medewerkers, welke duurzaam inzetbaar zijn.
Wanneer ik mij huiswaarts richting Langedijk begeef, word ik over het algemeen enthousiast begroet door drie zoons, een rijk bezit waar mijn vrouw en ik replica horloges erg trots op zijn. De zaterdag staat over het algemeen geheel in het teken van voetbal. Zondag's sjok ik sportief gekleed maar puffend en steunend op trimschoenen door het dorpen ik doe een beetje conditietraining en volleybal.

Gerhard Hintz

 

 

TSN Services

Jan van Laar

Na mijn studie Informatica sinds 1991 in dienst bij eerst de Accountantsdienst (afdeling IT-audit) waarbij ik kennis heb mogen maken met “Buizen” in Oosterhout en Aldel in Delfzijl, vervolgens ruim een jaar bij Aluminium in Duffel, België aan een SAP-project gewerkt en sinds 1998 bij het Pensioenfonds werkzaam aan diverse IT-projecten en aansluitend beheer. De combinatie van Finance en IT vanuit de gebruikerskant bevalt mij prima.
Vooral in een conjunctuur-gevoelig bedrijf vind ik belangenverenigingen en medezeggenschap van groot belang. Begin jaren negentig ben ik lid van VHP geworden.
Na de geslaagde algemene OR- campagne van 2008 ben ik lid van de OR van Corus Services Nederland geworden en daaruit ook lid van de Centrale OR.
Getrouwd met Monique en we wonen met onze 2 kinderen in Assendelft.
In “Real Altos Hornos” speel ik samen met collega’s van o.a. CIS en CT zaalvoetbalcompetitie.

Met al onze online winkel biedt kwaliteit replica horloges tegen zeer redelijke kosten. Als u een kijkje nemen op onze nep horloges onder de categorie deel te nemen, zou je merken dat ze zorgvuldig nagebootst en zijn ongetwijfeld de exacte imitaties van de bekende modemerken. Dus, als u liever kwaliteit, uitstekende ontwerp imitatie en redelijke prijzen pakketten over alle andere factoren, moet je jezelf een kans om uw behoeften te dienen. Gewoon krijgen in de enorme collectie en pak kwaliteit nep horloges nu! replica horloges zijn nog steeds vakmanschap en kwaliteit te benadrukken. we in het bedrijfsleven al jaren. Luxe horloges bieden functies van de luchtvaart. Er zijn vele soorten van luxe replica horloges. Wij bieden een snelle en betrouwbare after-sales service. Zoals we bekend, zijn luxe horloges altijd duizenden euro's kosten.
Verschillende vervaardigde producten het bereiken van de status van "luxe horloges" als gevolg van hun ontwerp, kwaliteit, duurzaamheid en prestaties die opmerkelijk beter dan de vergelijkbare vervangers. replica horloge is het product waarvoor de vraag stijgt meer dan evenredig naarmate het inkomen stijgt. Luxe horloges worden gekenmerkt door een betere kwaliteit van de materialen, stijlvolle uitstraling, verhoogde duurzaamheid, betere prestaties en ga zo maar door. Maar u kunt ook kiezen voor onze luxe horloges met een lage prijs. wij zullen u helpen besparen veel meer geld dan voorheen. Wij bieden een snelle en betrouwbare after-sales service. Naast producten van hoge kwaliteit, bieden we ook een superieure klantenservice.
Een replica horloge is een uurwerk van hoge kwaliteit en functionaliteit en u zult alle klasse, prestige en de luxe van een rijke, succesvolle individu. Door te kiezen uit onze selectie van luxe replica horloges, kunt u uw gevoel van eigenwaarde te verbeteren en vertrouwen om nieuwe kringen van zakenpartners en vrienden voeren. Blader door onze classy en stijlvolle lijnen van toonaangevende ontwerpers van replica horloges. Wij bieden u een wereld van luxe in replica horloges en replica tegen zeer betaalbare prijzen en je kunt gemakkelijk over uw tevredenheid van de kwaliteit en service van onze replica horloge en replica handtas rusten. Wij verkopen alleen de beste Zwitserse replica horloges.
Je krijgt een fantastische selectie van prachtige wereldklasse replica horloge en de Zwitserse replica horloges van vooraanstaande merken zoals Rolex replica horloges, Cartier replica horloges, Breitling replica horloges, Tag Heuer replica horloges, Omega replica horloges IWC horloges en andere merken . of u nu op zoek bent naar een luxe replica horloge, Zwitserse replica horloge, alledaagse horloges of een tijdloos klassiek horloge, bent u aan de juiste plaats gekomen. In onze online winkel, kunt u kijken op de mooiste replica horloges die komen met mooie ontwerpen. Zij zullen uw speciale persoonlijkheid en stijl te laten zien. Alle replica horloges komen met betaalbare prijzen.

 

 

 

Danieli Corus

Anneke Mevissen

 

Vacature

 

 

Vacature